دکتر زهرا صابری

متخصص زنان و زایمان


مصاحبه رادیویی

ادرس مطب

نحوه ی پاسخ به سوالات

مصرف غذاهای دریایی در حاملگی

مصرف غذاهای دریایی در حاملگی

ماهی منبع عالی از پروتئین محسوب می شود ، مقدار اندکی چربی اشباع شده دارد و حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است چون تقریبا تمام ماهی ها و صدف ها حاوی مقدار اندکی جیوه هستند باید به زنان حامله و شیرده توصیه شود از مصرف انواع خاصی از ماهی ها که احتمالا حاوی مقادیر زیاد جیوه هستند خودداری کنند این ماهی ها شامل کوسه ماهی ، نیزه ماهی ، ماکول بزرگ و شیر ماهی هستند .

همچنین توصیه می شود که زنان حامله هر هفته بیش از 340 گرم یا دو وعده تون کنسروی و یا بیش از 170 گرم تون سفید مصرف نکنند . اگر مقدار جیوه موجود دار ماهی ها مشخص نباشد کل میزان مصرفی باید محدود به 170 گرم در هفته باشد .


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان بزرگمهر ، ابتدای هشت بهشت غربی ، مجتمع فدک ، طبقه اول
تلفن : 32677068 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
صفحه اصلیخدمات مطبنظرات بیمارانلابیا پلاستی با لیزرخدمات مطبلیزر مونالیزاليزر بانوانمراقبتهای زایمانسوالات پزشکیپیامهای کاربرانمطالب و مقالاتبیوگرافیبرنامه هفتگی مطبسایتهای دیگر